Otvaranje carinarnice u Kruševcu

31.08.2011 // Vesti
Otvaranje carinarnice u Kruševcu
Pin It

Beta – U Kruševcu će danas biti otvorena nova carinarnica u koju je uloženo blizu tri miliona evra, a u kojoj će raditi 40 službenika.

Kako je najavljeno, carinarnicu će otvoriti predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković.

Carinarnica, koja zauzima kompleks od oko dva hektara, u svom sastavu ima dve carinske ispostave – u Trsteniku i Paraćinu.

Očekuje se da će carinarnica značajno olakšati posao privrednicima kruševačkog kraja.

Izgradnja je najavljena još polovinom 2009. godine, kada je u prostorijama Gradske uprave Kruševca potpisan je ugovor između Ministarstva finansija Srbije i IMK 14. oktobar o kupovini dva hektara građevinskog zemljišta za izgradnju Carinske ispostave u Kruševcu. Parafe na ovaj dokument stavili su Miodrag Đidić, državni sekretar u Ministarstvu finansija i Zoran Radmanovac, generalni direktor nekadašnjeg metalskog giganta.

„Izgradnja Carinske ispostave u Kruševcu je jedan od tri kapitalna objekta, koji će se graditi u Kruševcu i Rasinskom okrugu u naredne tri godine, a njihova realizacija započeće iduće godine. Carinarnica je bila neophodna u cilju podrške spoljnotrgovinskoj razmeni Rasinskog okruga, koja je među najvećima u Srbiji“, rekao je tada Đidić.

Povezano:

Postavi komentar

5 Komentara na "Otvaranje carinarnice u Kruševcu"


Gost
Џонтра
3 godinaa 6 meseca pre
Добра идеја што си одлучио да освежиш мало. Избачене непотребне ствари, није нагомилан, прегледан - за сада лепо делује. Све што те интересује око спорта знаш где да нађеш!;)
Autor
Ivica Đ.
3 godinaa 6 meseca pre
Hvala :) I ja sam uvek tu za saradnju!
Gost
nikola
3 godinaa 6 meseca pre
Ivice sve pohvale za izgled i funkcionalnost site-a.
Autor
Ivica Đ.
3 godinaa 6 meseca pre
Hvala puno :) Nije još gotovo, puno toga će se još naći na sajtu!
Autor
Ivica Đ.
3 godinaa 6 meseca pre
Inače, u Kruševcu postoji ulica koja se zove Mirko Cvetković Vlada :)