“Pot of Gold”, novi spot ZAA benda

zaa
Pin It

Najnoviji, po redu spot ZAA benda, pravo je vizuelno – auditivno iznenađenje. Snimljen u Kikindi prošlog meseca, namontiran je, vrhunski odrađen i može se pogledati na zvaničnom sajtu benda, Youtube–u, ali je vrlo brzo postao atrakcija i u Facebook krugovima…

Glavnu rolu u spotu ovaj put je ponela šarmantna Tamara Ristić, pevačica benda, ali nisu zapostavljeni ni ostali članovi, kao i glumci pozorišta iz Kikinde. Sam grad je dosta pomogao da se iznedri ovaj spot, kao i grad Kruševac, i odlična ekipa realizatora na čelu sa režiserom Adrijanom Miloševim.

Spot je snimljen za numeru ’’Pot of gold’’(Live@Terra), sa IP-a ZAA benda ’’Foot by foot’’, i kao i sama pesma i spot je veoma živopisan i dinamičan, tekst jako zanimljivo prati radnju spota, a ono što se posebno treba naglasiti je originalan način spoja zvuka i slike… Spot je snimljen uz uživo izvođenje kompozicije, nema studijske verzije kako se to obično i očekuje… Ovaj hrabri poduhvat je tako vešto urađen da običan slušaoc, neko ko se ne bavi muzikom, teško da može da primeti razliku…

Eto, bend koji se uvek izdvajao originalnošću fuzije, mešavine zvukova, i postavio visoke standarde regge sceni, sada ponovo diktira nove trendove u muzici kao što je ovo sviranje uživo uz živopisnu ekranizaciju. Svaka pohvala svima iz ove fantastične sedmorke kao i ekipi koja je spot uradila, apogotovu Tamari, trecoj po redu pecačici benda koja se odlično snašla, da naglasimo još jednom, i ponela dobar deo spota pokazujući da osim što odlično peva, ume da odgovori i glumačkom izazovu..!

Dok čekamo treći album koji se privodi kraju u njihovom studiju, uživaćemo uz ’’Pot of gold’’, mada ima i indicija da ćemo vrlo brzo videti još ekranizovanog materijala.

Bend koji nije propustio nijedan značajan festival ovog leta (Exit, Love fest, Reggae Serbia, Ajde fest, Nišvil, itd, itd), neprestano je aktivan i pun iznenađenja. ‘’Pot of gold’’ sigurno neće razočarati fanove, pa šta drugo sem toplo poželeti ZAA bendu da se spot zavrti od lokalnih televizija do MTV-a..! Format I kvalitet zasigurno ispunjavaju sve uslove. IRIE & COOL..!

Autorka: Maja Mitić

Pin It
“Pot of Gold”, novi spot ZAA benda
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Postavi komentar

Postavi PRVI komentar!

Notify of