Saopštenje: Formiran inicijalni odbor Pokreta Levica Srbije za Kruševac

levica-srbije-krusevac
Pin It

Saopštenje Pokreta Levica Srbije – U sredu je u Kruševcu formiran Inicijalni odbor Pokreta Levica Srbije, na kome je prisustvovao i sam osnivač i narodni poslanik Borislav Stefanović kao i narodni poslanik Ivan Jovanović. Koordinator Inicijalnog odbora za Kruševac je diplomiran inžinjer mašinstva Vladan Mitić.

Pokret Levica Srbije, Borka Stefanovića, predstavio je program “24 tačke za Srbiju.

Stefanović je rekao da danas od Kruševca pa sve do Čačka ne postoji nijedna fabrika koja radi. Kao ključnu stvar za razvoj Kruševca i plan koji “Levica” ima za ovaj grad Stefanović je istakao pored ostalog reindustrijalizaciju, ali sa državnim kapitalom uz angažovanje profesionalnog menadžmenta u tim preduzećima.

Pokret Levica Srbije, uskoro će početi i sa prikupljenjem potpisa građana kako bi prerastao u političku stranku.

Da podsetimo, Borislav Stefanović je izlaskom iz Demokratske stranke osnovao Pokret Levica Srbije koji je do sada formirao preko 40 inicijalnih odbora u većim gradovima Srbije.

Pin It
Saopštenje: Formiran inicijalni odbor Pokreta Levica Srbije za Kruševac
3 votes, 5.00 avg. rating (95% score)