Otvorena vrata Levice Srbije u Kruševcu, veliki broj članova JS prešao u Levicu

levicakrusevac
Pin It

Levica Srbije, Kruševac – Danas je u kruševačkom povereništvu Levice Srbije, uz prisustvo predsednika stranke, druga Borka Stefanovića, upriličena prva medijska promocija najbrže rastuće političke opcije u ovoj zemlji.

Za samo nekoliko dana, od obznanjivanja da je formirano kruševačko povereništvo Levice Srbije, pridružilo nam se već više od tri stotine registrovanih članova i sa iskrenim oduševljenjem možemo da potvrdimo da se u naše redove, svakoga dana, sliva prava bujica novih, uglavnom mladih i potpuno politički i društveno nekompromitovanih budućih saboraca, čija nam je volja i entuzijazam, sa kojima nam se pridružuju, najveći garant da smo jedini, danas, na pravoj strani u Srbiji.

Ne priključuju nam se samo pojedinci već nam prilaze organizovano i veliki delovi odbora stranaka koje su još uvek na vlasti ili u opoziciji. Danas nam se pridružila velika grupacija ovdašnjeg ogranka Jedinstvene Srbije, sa preko 30 mesnih odbora, predvođena Radoslavom Komlenovićem, što je tek početak najavljenog velikog talasa prelazaka iskrenih rodoljuba i dobrih komšija u naše redove.

Naša vrata su širom otvorena svim ljudima dobre volje i širokog srca, onima koji u ovom Pokretu prepoznaju sve temeljne vrednosti, koje moraju da krase ljude koji su spremni da uđu u beskompromisnu borbu za konačno ostvarenje svih temeljnih ciljeva kojima, bez izuzetka, mora da stremi svaka socijalistička opcija, spremna da se uhvati u koštac sa neopisivim zlim delima koja su počinjena u poslednjih četvrt veka. Dosta nam je mondijalista koji bi da na našoj krvi i znoju grade svoje male poslovne imperije, dosta je bilo lažnog rodoljublja i interesnog patriotizma nakon kojih smo postali najbednija provincija Evrope, koja ni o čemu više ne odlučuje u sopstvenoj zemlji.

Nema više vremena ni za ćutanje, ni za čekanje – svi pravednici pod jedan barjak, jedino nas tako ne mogu slomiti svojom brutalnom represijom. Do pobede!

 

Pin It
Otvorena vrata Levice Srbije u Kruševcu, veliki broj članova JS prešao u Levicu
3 votes, 5.00 avg. rating (95% score)