Tužna ispovest naše mlade sugrađanke, prepuštene samoj sebi i obećanjima političara

kuca
Pin It

Ja se zovem Danijela. Ostala sam jako brzo bez majke, ostala sam bez oslonca u životu i ostala sama u surovom svetu stvarnosti, ostala sam bez roditelja i predata sam centru za socijalni rad.

Kada su me odvojili od majke imala sam 9 godina a sada… sada imam 19 godina i prva sam godina Visoke škole stukovnih studija za vaspitače u Kruševcu.

Ova kuća se nalazi u Kruševcu u figinoj ulici, ja sam ovu kuću dobila od Centra za Socijalni rad ali je kuća u uzasnom stanju. Dolazila je Prva Tv, emislja EXPLOZIV, snimali su još 2013 godine. Od tog perioda ni pomaka nema ka rekonstrukciji ove kuće. Gospodin Bratislav Gašić je obećao meni i mojoj braći da ćemo imati krov nad glavom i da će on donirati zarad rekonstrukcije ove kuće, ali naravno kao i sve obećano i ovo nije ostvareno. Ostale su samo reči i nista više.

Posle odlaska gospodina Gašića u Ministarstvo odbrane ja sam se lično obratila današnjem Gradonačelniku Kruševca Dragom Nestoroviću, na šta je on mene prvo bledo gledao i rekao ‘Ako je Bratislav to rekao mi ćemo to učiniti, a vi da ulici nećete ostati to Vam obećavam”. I naravno na tome je ostalo, svakog trećeg meseca idem na razgovor sa gradonačelnikom u nadi da mi kažu da će biti nešto i da to ostvare ali bezuspešno.

Ja kao što rekoh imam tri brata koji žive kao podstanari, a ja… ja imam još 3 godine fore da budem u hraniteljskoj porodici i posle ULICA jer nasi političari vole da se hvale time što je Svetlana Ceca Ražnatović uzela 80.000e, a deca neka crkavaju gladna…

BRAVO SRBIJO BRAVO VLASTI!

Danijela

Pin It
Tužna ispovest naše mlade sugrađanke, prepuštene samoj sebi i obećanjima političara
11 votes, 4.27 avg. rating (85% score)