Levica Srbije: “Kruševac vodi i hlebu”

levicasrbije
Pin It

Saopštenje Levice Srbije, Kruševac, prenosimo u celosti:

Kako je predizborna moda u Srbiji postavljanje kamena temeljca za nepostojeće firme i projekte u režiji Vučića, Gašića i SNS-a, a u Kruševcu se stavljaju samo katanci, Levica Srbije Kruševac je danas ispred zgrade Gradske uprave Kruševac postavila svečano kamen temeljac spoticanja svih onih korumpiranih i podmićenih predstavnika Grada koji će ući u kruševački lokalni parlament ali i onih koji su bili već kao prepreka da više ikada kroče u našu gradsku kuću.

Ovaj kamen je simbol Levice, na njega će naleteti svi oni koji budu pomislili da mogu preko građana Kruševca profitirati na bilo koji način. Na ovaj kamen će se spotaći svi oni koji misle da je politika put do novca i fotelja iz kojih će krojiti sudbinu Kruševljana. Na ovom kamenu će zastati svi nečasni i nepošteni. To je poruka Levice Kruševac.

Ovom prilikom bi želeli da se izvinimo građanima Kruševca što ispred zgrade gradske uprave nismo doneli motku koja bi bila na usluzi građana za sve one koji su godinama pustošili naš Grad, našu privredu, naše džepove i kuće. Hteli smo da je svečano ostavimo, međutim, isti oni koji nasilje sprovode optužili bi nas za govor mržnje i podsticanje nasilja, a ipak motke i palice više idu uz naprednu Srbiju, ne Srbiju za sve nas kakvu mi želimo.

Udruženi sa građanima Kruševca i Srbije, 24. aprila srušićemo ovu štetočinsku vlast!

 

Kruševac #7

Srbija #15

Levica Srbije Kruševac

Pin It
Levica Srbije: “Kruševac vodi i hlebu”
1 vote, 5.00 avg. rating (91% score)