Otvorena AMSS karting staza u Kruševcu

kart
Pin It

Izvor: Kurir – Zahvaljujući Auto-moto savezu Srbije i AMS AMK 987 – Kruševac koji su adaptirali postojeće poligone i obezbedili karting vozila, danas je u Kruševcu, nedaleko od aerodroma, otvorena prva Karting staza AMSS.

Direktor AMS AMK 987 – Kruševac zahvalio se svima koji su danas došli u Kruševac da podrže ovaj događaj i naglasio da mu je posebna čast što se našao u ulozi domaćina, te što je uspeo da doprinese razvoju kartinga u ovom gradu.

Izrazivši zadovoljstvo postignutim rezultatima, predsednik AMSS istakao je da je Auto-moto savez Srbije u protekloj godini posebno pokazao odgovornost prema automobilizmu, dajući punu podršku njegovoj afirmaciji u zemlji i međunarodnim okvirima. “Ponosan sam što smo od nekadašnjih zapuštenih poligona, napravili mesto na kom će oni koji imaju nesporan talent, volju i želju sada imati gde da voze svoje četvorotočkaše. Za sada smo obezbedili šest karting vozila, ali ćemo se truditi da u narednom periodu omogućimo još bolje uslove”, rekao je Butulija.

Pin It
Otvorena AMSS karting staza u Kruševcu
6 votes, 1.67 avg. rating (40% score)