Poziv: “Obuka za StartUp”

startup
Pin It

Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Kruševca će održati besplatnu, sertifikovanu, obuku za početnike u biznisu, tzv. START UP obuku u periodu od srede 27. do četvrtka 28. aprila 2016. godine.
Mesto realizacije obuke je Klub za mlade Kruševac koji se nalazi na adresi: Trg Kosturnica 58, II sprat.

Prijavu možete pronaći na: http://tiny.cc/startup3
Rok za prijavu je ponedeljak, 25. april 2016. godine do 12č.
Odabrani učesnici/ce će biti kontaktirani/ne tokom narednog dana.
Maksimalan broj učesnika/ca na radionici je 20.

Obuka za početnike u poslu se radi po metodologiji Nacionalne agencije za regionalni razvoj i sastoji se iz četiri modula:

  • Profil uspesnog preduzetnika/motivacioni deo
  • Pravni aspekti poslovanja
  • Finansijski izvori finansiranja
  • Poslovni plan

Cilj održavanja besplatne obuke je unapređivanje znanja i veština potencijalnih preduzetnika, podizanje nivoa preduzetničke kulture čime se stvara mogućnost za pokretanje sopstvenog posla, otvaranje novih privrednih subjekata što će dovesti do smanjenja nezaposlenosti kroz samozapošljavanje i otvaranje novih radnih mesta.
Polaznici koji uspešno završe trodnevnu obuku dobiće sertifikat, koji je neophodan prilikom apliciranja za sredstava za samozapošljavanje, koje dodeljuje Nacionalna služba za zapošljavanje ili prilikom konkurisanja za start-up kredite kod Fonda za razvoj Republike Srbije.

Obuke će realizovati sertifikovana trenerkinja Sonja Jevremović.

Ova obuka se realizuje u okviru programa standardizovanog seta usluga za mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike u 2016. godini koji realizuje akreditovana Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga. Obuke će se održavati tokom cele godine u Klubu za mlade Kruševac.

 

Pin It
Poziv: “Obuka za StartUp”
3 votes, 5.00 avg. rating (95% score)