Poziv za radioničare

radoholicari
Pin It

Agencija ’’Celestis’’ iz Kruševca, otvorila je poziv za radioničare, za realizaciju radionica koje organizuje Kancelarija za mlade Odeljenja za društvene delatnosti grada Kruševca.

Radioničari moraju preneti znanja mladima od 15 do 30 godina, tokom unapred određenog broja radionica, za čiju je pripremu i izvođenje odgovoran radioničar/ka. Radionice će se realizovati tokom septembra, oktobra i do polovine novembra 2016. godine u prostoru Kluba za mlade Kruševac.
Poželjno je da radioničari imaju prethodnog iskustva u radu sa mladima.

Potrebni su nam radioničari/ke za realizaciju sledećih radionica: Fotografija, veb dizajn, vajarstvo, izrada nakita, osnova gitare, servisiranja računara, kreativnog pisanja, kaligrafije i radionica osnova crtanja.

Prijavu možeš pronaći na: http://tiny.cc/kzmradionice2016
Rok za prijavu je sreda, 31.8.2016. godine do podneva.

Uz popunjenu prijavu, neophodno je poslati i propratnu radnu biografiju i, opciono, portfolio na: kzmkrusevac@gmail.com. Naslov mejla treba biti u sledećoj formi:
’’Ime i prezime, naziv radionice koju se prijavljujem da vodim’’.

Cilj realizacije radionica je obezbeđivanje kvalitetnog, interaktivnog, zanimljivog neformalnog obrazovanja i angažovanog provođenja slobodnog vremena u prostoru Kluba za mlade.
Radionice se realizuju u sklopu programa Kancelarije za mlade Odeljenja za društvene delatnosti pod sloganom #prenesiznanje.

Za detaljnije informacije kontaktirati:
069/399-63-64 (Irena) ili na e-mail: irenams@yahoo.com

Pin It
Poziv za radioničare
4 votes, 5.00 avg. rating (96% score)