O nama

Kruševac ONLINE je nezavisni, neprofitni blog. Kruševac ONLINE nije medij niti posluje kao medij, niti uopšte posluje jer ne prodajemo niti zarađujemo bilo šta :)

Cilj portala Kruševac ONLINE je iznošenje ličnog mišljenja i kritički pristup situaciji u Kruševcu i okolini, kao i kritika dešavanja koja utiču ili mogu uticati na stanovnike Kruševca i okoline.

Kruševac ONLINE se zalaže za slobodu informisanja, nezavisno i slobodno mišljenje i izražavanje i, u skladu sa time, politički je neutralan. Kada su političke stranke u pitanju, stoji otvoren poziv svim parlamentarnim strankama u gradu da nam šalju svoja saopštenja.

Kao neprofitan blog, Kruševac ONLINE ne poseduje račun. Ukupni troškovi na godišnjem nivou su troškovi zakupa domena (037ks.com) i hostinga (prostora koji web sajt zauzima na serveru provajdera). Na godišnjem nivou ovo iznosi oko 30 EUR (cena varira). Cenu možete proveriti na adresi našeg provajdera: http://www.dreamwebhosting.net/.

Kruševac ONLINE nema zaposlene, niti na bilo koji način plaća autore tekstova. Svi zainteresovani mogu nam se javiti ako žele da njihov tekst bude objavljen na našem sajtu, bez honorara. Nakon procene sadržaja, tekst može biti objavljen ili ne, a autor će o tome biti blagovremeno obavešten. Za Kruševac ONLINE ne pišu profesionalni novinari, već volonteri.

Svi baneri/oglasi koji se mogu naći na blogu nisu komercijalni, već predstavljaju našu želju da pomognemo ljudima i institucijama/kompanijama iz Kruševca da se za njih čuje u gradu, ali i van grada.

Mi postojimo zbog Kruševca i Kruševljana i radimo za Kruševac i Kruševljane.

Vaš Kruševac ONLINE.